Min egen historie

Jeg fik konstateret livmoderhalskræft i 2008. Dette satte en lang proces igang, og den vil fortsætte resten af mit liv. Jeg fortsatte i  mit oprindelige fag som sygeplejeske, men jeg stoppede også op, for at finde ud af , hvad der ville være godt for mig, både arbejdsmæssigt og privat.

Jeg har været ansat en række steder i sundhedsvæsenet. Her oplever jeg en frustation over at se patienternes og de pårørendes afmagt, og deres uindfriede forventinger til systemet.

Som sagt er dette en proces; Intet er perfekt, men jeg øver mig hver dag, og bliver bedre til at være i mig selv, og mærke efter, hvad jeg har brug for.

Mine forudsætninger og erfaringer

Jeg har været sygeplejerske i 30 år, og har en bred klinisk erfaring. De fleste steder har jeg arbejde med patienter med en livstruende eller kronisk sygdom. Jeg har været kræftkoordinator, og arbejder med terminale forløb blandt andet på hospice.

Jeg er uddannet coach og er i gang med en sjæle sorg uddannelse.