Lyd healing

 

Har du brug for at få lindret og healet dine ubalancer i kroppen, sindet, og dermed få genskabt balancen i dig? Så kan denne milde, vibrerende, bølgende form for healing være noget for dig. Den er uden ord og er en skabende og healende form for healing. Vores stemme er det dybeste, reneste og mest essentielle udtryk af os selv. Den er 100% autentisk og ærlig, den lyver aldrig! Lyden vil flyde ind i din krop, og da vores krop indeholder ca. 60% vand, vil der ske en bevægelse helt ned på celleplan. Der vil ske en afbalancering og med efterfølgende effekt, og alt efter behov kan det være gavnligt at få flere Lydhealinger.

Det foregår ved, at vi taler sammen om, hvad der rør sig i dig, det være sig fysiske som psykiske udfordringer. Desuden få italesat dine forventninger til effekten af behandlingen. Herefter vil jeg invitere til, at du ligger ned helt afslappet og evt. med lukkede øjne. Jeg vil tage kontakt med den lysende energi og stille ind på dig, hvorefter jeg intuitivt vil give lyd til dig. Det kan foregå uden fysisk kontakt eller ved let berøring. Det tager ca 20 minutter i alt.

Bagefter vil jeg anbefale, at være i ro med dig selv, drikke rigeligt med vand, da der også sker en udrensning.

Jeg tilbyder denne form for healing, som giver vældig mening for mig, da den går udenom vores hjerne og går direkte ind i kroppens ubevidste rum. Jeg er uddannet i dette via min uddannelse VoxViva (Livets Stemmer/Stemmens Liv) ved Katrine Faber og senere som LysSanger via LyssangerAkademiet ved Maia Trayhorn.

En oplevelse fra en klient: Jeg havde smerter i ryggen, og følte en uro i min krop. Jeg har oplevet mere ro, og været fri for smerter i ryggen efter healingen.